Vissza

Szállítási információk

Szállítási információk

A Játék szertár webáruház a Magyar Posta Zrt.-vel dolgozik együtt! A Magyar Posta Zrt. többféle lehetőséget is kínál, hogy csomagját kényelmesen átvehesse Magyarországon. Íme a lehetőségek:

Házhoz szállítás: megrendelését kérheti házhozszállítással. Ebben az esetben az MPL futárszolgálat az általunk email-ben küldött napon 8-16.00 óra között megkísérli a kézbesítést. A gördülékeny szállítást elősegítve a futárszolgálat részére megadjuk azokat az elérhetőségeket ( telefonszám, email-cím ), amiket Ön is megad részünkre a vásárláskor. Az MPL futárszolgálat a kiszállítást megelőzően sms-ben vagy email-ben értesítést küld!

PostaPont: megrendelését kérheti postán maradó csomagként. Miért is érdemes ezt a lehetőséget választani?

  • Országszerte 3000 ponton átveheti a megrendelt csomagját.
  • Csomagjához 10 munkanapos őrzési időt garantálunk, így a feladást és a postára érkezést követően ennyi ideje van, hogy átvegye megrendelését.
  • A csomagfelvétel más postai ügyekkel is összeköthető
  • Nem kell otthon ülnie és várnia a futárt, vagy mást megkérni a csomagátvételre.
  • A postán átvehető csomagok maximális tömege: 30 kg.

MOL PostaPont: tankolás és csomagátvétel egyszerre. 125 db MOL Posta Pont várja Önt országosan.

Coop PostaPont: vásárlás és csomagátvétel egyszerre. 265 Coop Posta Pont várja Önt országosan.

Csomagautomata: egyszerű, non-stop elérhető. Az átvétel miatt nem kell kitérőt tennie, hiszen a Csomagautomaták többségét bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken találja, amerre egyébként is jár. A csomagautomat korlátozott méretű csomagok átvételére használható ( 50 x 31 x 35 cm ), fizetés bankkártyával történik.

Hasznos linkek:

 

 

2017. Március 1.