Vissza

Sam a tűzoltó újdonságok 2021

Sam a tűzoltó újdonságok 2021

Lassan generációk nőnek fel számos gyerkőc kedvenc meséjén Sam a tűzoltónak és társainak történetein. A tűzoltók nap, mint nap bevetésen vesznek részt, amikor a Körmöspálcási város lakosságát kell megmenteniük. A mentésekhez különleges járművekkel érkeznek, amiket a Simba, Dickie játék gyártó tökéletesen lemásolt, hogy eljátszhassunk egy-egy játék jelenetet, vagy akár újakat is. A Sam a tűzoltó televíziós mese sorozat alapján rengeteg játék került már forgalomba, melyek Sam tűzoltót és társait, valamint a meséből ismert járműveket és épületeket mintázzák.

2021 őszén webáruházunk kínálata új Sam a tűzoltó játékokkal bővült. A történetbe belépett többek között Malcolm Williams rendőr, aki Helen Flood testvére, Mandy Flood nagybátyja. Rendőr járgányaival járja a várost, segít Sam-nek és tűzoltó társainak a mentésben.

 

Sam a tűzoltó - Malcolm rendőr rendőrautóval

A rendőrautó játék Malcolm Williams rendőr figuráját és kiegészítőket is tartalmaz, játék közben hangot ad és világít.

 

Sam a tűzoltó - Malcolm rendőr rendőrmotorral

A rendőrmotor játék Malcolm Williams rendőr figuráját és kiegészítőket is tartalmaz.

 

Sam a tűzoltó - Malcolm rendőr rendőr quaddal

A rendőr quad játék Malcolm Williams rendőr figuráját és kiegészítőket is tartalmaz.

Sam a tűzoltó Newtown rendőrállomás játék Ravani Rose figurával

Körmöspálcás város a tűzoltó állomás mellett rendőrkapitánysággal is rendelkezik. Ravani Rose őrmester felel a rendőrállomásért, Malcolm Williams pedig az egyik rendőr tiszt, aki Helen Flood testvére, Mandy Flood nagybátyja. A rendőrségen található többek között egy garázs, ahol elfér egy rendőrautó, lift, menekülő nyílással ellátott börtön, elkapó háló, lehúzható redőny és helikopter leszálló. Riasztáskor a Sam a tűzoltó rendőrállomás játék hangot ad és világít, a játékhoz számos kiegészítő tartozik, többek között Ravani Rose őrmester figurája.

2021. Október 18.