Vissza

Sam a tűzoltó újdonságok 2020 ősz

Sam a tűzoltó újdonságok 2020 ősz

Lassan generációk nőnek fel számos gyerkőc kedvenc meséjén Sam a tűzoltónak és társainak történetein. A tűzoltók nap, mint nap bevetésen vesznek részt, amikor a Körmöspálcási város lakosságát kell megmenteniük. A mentésekhez különleges járművekkel érkeznek, amiket a Simba, Dickie játék gyártó tökéletesen lemásolt, hogy eljátszhassunk egy-egy játék jelenetet, vagy akár újakat is. A Sam a tűzoltó televíziós mese sorozat alapján rengeteg játék került már forgalomba, melyek Sam tűzoltót és társait, valamint a meséből ismert járműveket és épületeket mintázzák.

2020 őszén webáruházunk kínálata új Sam a tűzoltó játékokkal bővült.

Sam a tűzoltó Trevor busza figurával

Trevor Evans egy nyugalmazott tartalék tűzoltó, ő Körmöspálcás város buszsofőre. Imádja a krikettet, tériszonya van és rendszeresen üldözi a balszerencse, de ennek ellenére nagy odaadással segít a város lakosainak. Sam tűzoltót és társait gyakran hívja, mert a buszával számos kalandba keveredik. Hol a jeges, havas útról kell kimenteni, hol pedig a tengerből kell kihúzni. A játékhoz természetesen hozzá tartozik Trevor figurája és számos közlekedési jelzőtábla. Trevor busza nyitható motorháztetővel és nyitható ajtókkal rendelkezik, a teteje is levehető, így számos figurát lehet belerakni utasként.

 

Sam a tűzoltó Charlie hajója figurával

Charlie egy halász Körmöspálcáson, aki Sam tűzoltó öccse, Bronwyn párja, Sarah és James édesapja. Charlie tapasztalt tengerész, de előfordul, hogy a viharos tengeren őt és a hajóját is ki kell menteni. Sokszor figyelmetlen, nagy sebességgel közlekedik a tengeren és bajba keveredik. Ilyenkor tudja, hogy helytelenül viselkedett, igazából ő is hős szeretne lenni Sam tűzoltóhoz hasonlóan. A körmöspálcási lakosok szeretik Charlie-t, a gyerekeket is rendszeresen elviszi horgászni. Amennyiben Charlie vagy a hajója bajba kerül, akkor a parti őrség feladata, hogy megszervezze és végrehajtsa a mentést. Sam és Penny a Neptune motorcsónak fedélzetén egyből a helyszínre sietnek, és mint mindig,megoldják a helyzetet.

 

Sam a tűzoltó - Mega Deluxe Jupiter tűzoltóautó két figurával

Szinte évről évre új kiaádsú Jupiter tűzoltóautó érkezik, talán nem is csoda, mivel ez a legnagyobb és leghansznosabb tűzoltóató Körmöspálcáson. Sam és tűzoltó társai a Jupiter ülésében sietnek szirénázva, hogy megfékezzék a tüzet és megmentsék a bajba jutottakat. Az tűzoltóautó felnyitható rekeszeiben szállítják a mentéshez szükséges eszközöket (poroltó, elsősegély doboz, fejsze, ásó, walkie-talkie). A jármű lámpái gombnyomásra világítanak, megszólaltatható a sziréna, gombnyomásra pedig víz spriccelhető a tömlőből. Ahhoz, hogy Sam tűzoltó el tudja oldtani a tüzet és a vízsugárral pontosan célba találjon, a kosárral a megfelelő magasságba kell őt emelni. Ebben Penny lesz segítségére, aki az autó mellől, a hangosbeszélő segítségével tudja Sam-et irányítani. A Jupiter tűzoltóautó elején található csörlővel tudják kihúzni a sárba ragadt autósokat.

2020. Szeptember 23.