Vissza

Sam a tűzoltó újdonságok 2019. ősz

Sam a tűzoltó újdonságok 2019. ősz

Sam tűzoltót nem igazán kell bemutatni a gyerekek körében, szinte minden gyerek ismeri, sokan pedig egyenesen rajonganak érte és a társaiért. A televíziós mese sorozat alapján rengeteg játék került már forgalomba, melyek Sam tűzoltót és társait valamint a meséből ismert járműveket és épületeket mintázzák.

2019. nyár végén és ősz elején új Sam a tűzoltó játékokkal bővül kínálatunk!

Sam a tűzoltó mesefigurák párban 3. széria.

Sam és Trevor, Sam és Norman, Elvis és Mandy, Derek és Steele játék figuráinak a végtagjai mozgathatóak így beültethetőek egy-egy épületbe vagy járműbe.

Sam a tűzoltó hókotró Mercury quad figurával

Körmöspálcást ellepte a hó! Sam feladata lesz, hogy eltakarítsa az útról és kimentse a bajba jutottakat.

Sam a tűzoltó Hydrus kétéltű jármű

Szárazföldön és a vízben is használható Hydrus kétéltű jármű Sam figurájával. Legyen az a körmöspálcási erdő, mocsár vagy hegyi patak, Sam mindenhonnan kimenti a bajba juottakat a Hydrus járműjével.

Sam a tűzoltó úszó Juno Jet Ski

A vízben is használható Juno Jet Ski jármű Elvis mentő ruhás figurájával. Legyen az a körmöspálcási folyó vagy tenger, Elvis mindenhonnan kimenti a bajba juottakat a Juno Jet Ski járműjével.

Sam a tűzoltó úszó Neptune csónak

Neptunnal leginkább Penny siet a bajba jutottakhoz. A tengeren villámgyorsan odaér a bajba jutott hajósokhoz. Mentőövek és a csörlő segítségével mindenkit ki tud menteni. A vízben valóban úszni tudó Neptune motorcsónak játék mérete: 20 cm, a szett Penny tűzoltó figuráját is tartalmazza.

Sam a tűzoltó hordozható tűzoltóállomás játék

Vidd a nagyihoz, játssz a barátaidnál a Sam a tűzoltó hordozható tűzoltóállomás játékkal. A tűzoltóállomás játékot össze kell rakni, a játék után szétszedhető és a kofferben hordozható. A képen látható Venus kisautót tartalmazza.

Sam a tűzoltó Mega XXL Körmöspálcás tűzoltóállomás játék

A legnagyobb Sam a tűzoltó tűzoltóállomás játék, amelybe akár a Jupiter tűzoltóautóval is be tudsz parkolni. Gyakorló torony, tűzoltó cső, konyha, pihenő, lift, helikopter leszálló és sok sok játék található benne. A játék Sam tűzoltó figuráját is tartalmazza.

 

2019. Augusztus 9.