Vissza

Safiras sárkányok

Safiras sárkányok

Safiras sárkányok

Van valahol egy varázslatos vidék, melyet Tarakona-nak hívnak. Itt élnek a négy elem - a tűz, a víz, a levegő és a föld - apró sárkányai tökéletes harmóniában és barátságban.

A négy nagy sárkánycsalád féltve őrzi az „elemi” egyensúlyt Tarakonában. Egy régi Safiras legenda szerint létezik egy soha nem látott, gyönyörű és titokzatos sárkányhercegnő, aki őrködik a tarakonai sárkányok mágikus ereje, és az erők egyensúlya felett.

Minden sárkány varázslatos erejére szükség van ahhoz, hogy a Tarakonában rájuk váró fontos feladatokat végre tudják hajtani. A Safiras sárkányok, az erőt az elemek csillogó drágaköveiből nyerik. A drágakövek csodás ereje azonban csak akkor teljesedhet ki, ha azokat Tarakona mágikus helyein biztonságban tartják. Amikor az elemi kövek a helyükön vannak, a sárkányok pikkelye világít. Ekkor valamennyi sárkány biztos lehet abban, hogy Tarakonában minden rendben van. Amennyiben a Safiras sárkányok valamelyike elveszít egy követ, vagy azt valaki eltávolítja a varázslatos helyéről, a követ birtokló sárkány pikkelye nem világít többé, és a fénnyel együtt varázsereje is elvész. Ám ekkor a sárkányok összefognak és valamennyien az értékes drágakő keresésére indulnak. Megpróbálják azt minél hamarabb megtalálni és visszatenni a helyére ezzel állítva helyre Tarakona elemeinek kényes egyensúlyát.

Köveik védelmére a négy sárkány család Tarakona négy varázslatos helyén, négy kis falvat alapított. Minden sárkány a saját elemi drágakövét a faluban egy-egy titkos helyre rejti el, melyet egyedül ő ismer.

A Safiras sárkányok nagyon szeretnek ünnepelni és a falvak központjában gyakran összegyűlnek. De az év legpompásabb ünnepe a minden tavasszal megrendezésre kerülő Drágakőparádé. Ezen Tarakona minden sárkánya megjelenik.

Gyűjtsd össze a négy sárkánycsalád 4-4 tagját, a melegszívű árnyéksárkányt, valamint a titokzatos hercegnőt, és vegyél részt Te magad is a következő tavasz legszínpompásabb parádéján!

A webáruházunk által forgalmazott Safiras sárkányok az alábbi linken tekinthetőek meg: http://www.jatekszertar.hu/safiras-sarkanyok_c69

2017. Március 1.