Vissza

Majorette újdonságok 2018 tavasz

Majorette újdonságok 2018 tavasz

A Majorette 2018 tavaszán új járművekkel jelenik meg a magyarországi piacon. A Vintage kisautó sorozatban egyedi, az autógyártás egy-egy mérföldkövének számító márkák jelennek meg: Ford, Renault, Porsche, Citroen, Volkswagen T1 busz és Volkswagen bogár. A Vintage kisauók egy másik változatában a Volkswagen Kaefer ( bogár ) Eriba és Volkswagen T1 Eriba és Food Truckcamper járművek utánfutókat is húznak. És, ha már Volkswagen, az 5 db-os szett mind a nagy, mind a fiatal gyűjtők számára tökéletes ajándék lehet: VW Beetle Cabrio, VW Kaefer, VW T1 Busz szörfdeszkás, VW T1 Busz hamburgeres, VW T6.

Új, limitált kiadású kisautók is megjelentek, melyek egyedi kinézetük mellett sötétben világító funkcióval is rendelkeznek: Mercedes AMG GT, Subaru, Nissan GTR, Honda CRZ, Dodge Challenger, Citroen C4.

A Majorette két olyan különlegességgel zárja a sort, amiket Magyarországon nem igazán látunk az utakon futkározni. Ők az Ázsiából ismert közlekedési eszközök, a Tuk Tuk taxik és a dubaji utcákon munkát végző szuper rendőrautók: Ford Mustang, Brabus B63, Mecedes Benz SLS, Bentley Continental, Nissan GT-R, Porsche Panamera.

Majorette járművek

2018. Április 18.