Vissza

Jótállás, szavatosság, termékcsere

Jótállás, szavatosság, termékcsere

A Játék szertár webáruház a szolgáltatásai terén etikusan és törvényesen, a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva jár el!

Elállási jog: az  elállási jog azt jelenti, hogy az interneten megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphet és a termék visszaküldése esetén. A termék visszaküldéséről minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal. A fogyasztó a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat.

Garancia: a Játék szertár webáruház garanciát vállal minden egyes webáruházban megvásárolt termékre a vásárlástól számított 12 hónapon keresztül, rendeltetésszerű használat mellett. Megkérjük vásárlóinkat, hogy a vásárláskor kiállított számlát minden esetben őrizzék meg, mert a garancia csak a számlával együtt érvényesíthető!

Csere: amennyiben a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Játék szertár webáruház díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát térítjük vissza Önnek. A játék visszajuttatásáról ügyfélszolgálatunkkal egyeztethet. A terméket/termékeket csak és kizárólag eredeti csomagolásban, hiánytalanul és a kiállított számlával együtt tudjuk visszavenni. A megrendelés hibás teljesítése esetén webáruházunk 8 napon belül megpróbálja orvosolni a felmerült problémát.

 

 

 

2017. Március 1.