Vissza

Játék tűzoltóautó

Játék tűzoltóautó

Ha van valami, ami a mai gyerekeket, elsősorban a fiúkat lenyűgözik, azok a sokat látott kukásautók és tűzoltóautók. A kukásautókról már korábban itt írtunk, most a tűzoltóautók vannak soron. A legtöbb esetben, és itt legyen szó akár fiúkról, akár lányokról, mindenkinek eláll a szava, ha szembe jön egy szirénázó és villogó tűzoltóautó. Megbabonázva nézi mindenki, ahogy az a hatalmas súlyú autó nagy-nagy sebességgel száguld a mentés, tűzoltás helyszínére. Ilyenkor a legtöbb gyerek álma az, ha felnövök, én is tűzoltó leszek, mert tűzoltóként dolgozni egy állomáshelyen és részt venni a mentésben és tűzoltásban biztosan szuper feladat. Az álmok pedig igen is fontosak, mert abból célok lehetnek!

Ismerős a szituáció kedves szülők? Ha igen, akkor máris a világ egyik legtökéletesebb ajándékötletének birtokában vagyunk. Már csak ki kell választanunk a legmegfelelőbb játék tűzoltóautót, aminek segítségével a kisfiúk akkor is játszhatnak tűzoltósat, amikor épp nem találkoznak velük az úton vagy nem jut eszükbe.

Nem feltétlenül kell mélyen a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy örömet szerezhessünk a tűzoltóautókat imádó gyermekünknek. Egy-egy kisebb tűzoltó jármű, kirakó vagy a híres mesefigura, Sam tűzoltó egy-egy apróbb járműve vagy figurája már ezer és kétezer forint között már elérhető.

Amennyiben gyermekünk a tűzoltóautó egyedi hangjáért van oda és szereti az önműködő funkciókat, akkor jó szolgálatot tehetnek a Dickie tűzoltó járművei. A hangot adó és világító Dickie járművek 15 cm-es mérettől kezdődnek és akár 36 cm-es méretben is elérhetőek, melyek már akár vízspriccelő funkcióval is ellátottak.

Kínálatunkban megtalálható még a Lena tűzoltóautó kocsija, amely már igazán valósághűvé sikeredett. Rendkívül nagy teherbírású, részletesen kidolgozott, működő fecskendővel felszerelt jármű. A víztartálya 1,5 liter víz befogadására képes, amit a játék során akár 7-8 méterre is ki lehet locsolni.

Részlet gazdag kidolgozású tűzoltóautók találhatóak a Bruder kínálatában is, itt már megjelennek a gumi kerekek, támasztékok, a nyitható ajtók, forgó funkciók és természetesen a vízpumpa is.

Tűzoltó játék

2020. Június 20.