Vissza

Jada Toys

Jada Toys

A Jada Toys márkanév a gyűjtők számára évtizedek óta egyet jelent az extrém részletességgel kidolgozott, öntvény figurákkal és az eredetire megszólalásig hasonlító fém modell járművekkel.

Az innovatív technológiák alkalmazásával 2009 óta készülő rádióvezérlésű járgányok - a gyűjtőkön kívül - a gyerekekhez és a távvezérlésű járművekért rajongó, gyorsaságimádó felnőttekhez is utat találtak. Tudtad, hogy Jada Toys kombinálta először a rádióvezérlést és a lézertechnológiát, valamint a cég dobta piacra az első USB töltővel rendelkező RC járművet?

2015-ben az Universal, a Marvel, a Disney és a DC licenceket megszerezve és kombinálva az újszerű technológiákkal a Jada Toys a rádió vezérelt járművek gyártásának élvonalába avanzsált. Elismert gyártóként a cég filozófiája, hogy a termékeinek biztonságos működése és használata mindennél fontosabb, ezért valamennyi a gyártósorról legördülő darabjukat önkéntesen vetik alá a legszigorúbb tesztelési eljárásoknak. Kétségbevonhatatlan tehát a tény, hogy a Jada Toys termékek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak is megfelelnek.

Jada Toys játékok

2020. Április 2.