Vissza

Fizetési információk

Utánvét

Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen!  Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, illetve keresse fel ügyfélszolgálatunkat! A fuvarlevélen a Szertár Nova Kft.  által megadott utánvét összeget a kézbesítéskor az MPL futár átvételi elismervény ellenében készpénzben, Forintban beszedi a csomag átadásakor. Kérjük mindenképpen ellenőrizze, hogy a számlán szereplő összeg megegyezik-e az utánvét összegével. 

Átutalás

A megrendelt termék vételárát előre utalással is ki lehet egyenlíteni. Ebben az esetben a megrendeléskor kérjük az átutalásos fizetési módot választani. Az átutalást ajándékozás esetén is ajánljuk, a számlát Ön kapja, az árut pedig az a személy, akit Ön megjelöl címzettként. A megrendelt terméket a jóváírást követően tudjuk kiszállítani, a szállításról minden esetben cégünk e-mail-ben tájékoztatást küld! Az átutalás netbankból történő átutalást jelent, pénztári befizetés esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

A Játék szertár webáruházban történő vásárlást követően a rendszerünk egy automatikus e-mail-t küld a regisztrációkor megadott e-mail címre a vásárlásról. Ezt követően az utalásig kérjük várja meg ügyfélszolgálatunk jelentkezését a megrendelés teljesítésével kapcsolatban. Ügyfélszolgálatunk e-mail-ben felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelés teljesítése és a helyes utalás kapcsán. Előre utalás esetén a következő bankszámlaszámra kell utalni a megrendelés vételárát: 11733254-20000253. Kedvezményezett neve: Szertár Nova Kft., azonosító: az automatikus visszaigazolásban kapott azonosító számjegye.

Az átutalási tranzakciót abban az esetben indítsa el, amennyiben cégünk ügyfélszolgálata szöveges visszaigazolást küld, hogy a megrendelt terméket, termékeket biztosan szállítani tudja!

A Játék szertár webáruházban szereplő árak bruttó árak és forintban értendőek.

2017. Január 13.