Vissza

Escape Room Jumanji társasjáték

Escape Room Jumanji társasjáték

Üdvözöl az Escape Room The Game családi szabadulós játéka! A világszerte népszerű szabaduló szobákhoz hasonlóan ebben a játékban is be vagytok zárva, és ahhoz, hogy kijussatok, különböző logikai feladatokat, trükkös rejtvényeket kell megoldanotok vagy épp a jó megfigyelőképességeteket kell próbára tennetek. Három történetben egymáshoz kapcsolódó, lebilincselően izgalmas kaland vár most rátok, különböző feladatokkal, de a cél minden esetben ugyan az: 60 perc alatt rá kell jönnötök a helyes kódokra ahhoz, hogy kijussatok.

A csapatmunka, a jó kommunikáció, a logikus gondolkodás és a részletekre való odafigyelés mind nagyon fontos, de a sikerhez elengedhetetlen a leleményesség, a kreativitás, na meg egy jó nagy adag józan paraszti ész is.

Az Escape Room The Game családi változata úgy lett kitalálva, hogy felnőttek és 10 évnél idősebb gyerekek is játszhatják. Azt tanácsoljuk, hogy a 10-14 év közötti gyerekek mellett mindig legyen egy felnőtt, aki együtt játszik velük, segít nekik átlátni a játékot, értelmezni a feladatokat és a tippkártyákat, valamint szükség esetén rávezeti őket a helyes megoldásra az időkorláton belül. A 14 évesnél idősebb gyerekek túlnyomó többsége már képes a játékot felügyelet nélkül is végigjátszani.

Töltsétek le az appot és használjátok a játékokhoz az extra, tematikus háttérzenét vagy örökítsétek meg győzelmetek pillanatát és osszátok meg fotótokat a közösségi oldalakon.

A www.escaperoomthegame.com honlapon számtalan hasznos információt találtok: gyakran ismételt kérdések ( FAQ ), játékszabályok, kinyomtatható játékelemek ( ezeket a játékban egy nyomtató ikonnal jelöltük meg ) stb. Elolvashatjátok a kalandokat bevezető kerettörténeteket és játék után a végigjátszásokat, amikből megtudhatjátok, hogy hol voltak elrejtve a nyomok és mit kellett volna tennetek ahhoz, hogy időben megfejtsétek a kódokat.

Escape Room Jumanji társasjáték

2019. Október 25.