Vissza

Cotoons bébi játékok

Cotoons bébi játékok

Chowing a kis kék kukac, Tulip a virág, Punky a zebra, Monkey a majom, Zoom a méhecske és Wabap a béka játszva tanítja és fejleszti babádat. A francia mesefilmből ismertté vált kedves kis figurák, a megkapó színek, a játékok sokoldalúsága és kiváló minősége garancia arra, hogy a Cotoons bébi termékeket Te és a babád is imádni fogjátok.

A Cotoons bébicsalád tervezői az egyes mesehősöket saját feladatkörrel bízták meg. Nézzük csak meg, hogy ki milyen feladatot kapott!

Chowing a picike kukac a babák édes álmának felelőse. A kiságyra akasztható körforgókkal, felhúzható vagy világító éjszakai zenélő játékokkal nyugtatja meg és ringatja álomba a csöppségeket akár újszülött kortól. Az első felfedezéseket Zoom a méhecske segítségével tehetik meg az apróságok. Ő a 6 hónapos kortól ajánlott játékok specialistája. A színes, változatos formavilágú, különleges felületű, érdekes hangokat produkáló csörgő-zörgő játékok minden bizonnyal felkeltik baba érdeklődését, ezáltal újabbnál újabb dolgok felfedezésére késztetik őket. A fürdőben Wabap lesz a társa a csemetéknek. Ő a játékos csobbanás sztárja. Segít biztonságosan ülni és önfeledten játszani a legnagyobb kádban is. A kreativitás és a zene Punky területe. Legyen az dob, xilofon vagy trombita, Punkyval mindet kipróbálhatod. Tulip a játékos tanulásban jeleskedik. Vele a baba megtanul formát rendezni, különböző méretű poharakból piramist építeni vagy kockakirakózni. Így váltak a Cotoons mesefilm pöttömkéi a vidám tanulás, a játékos készségfejlesztés, a mókás zenélés, az önfeledt fürdőzés és az édes álom szakértőivé.

Ide kattintva választhatsz Cotoons bébi termékeink közül: http://www.jatekszertar.hu/smoby-cotoons-bebijatekok_c6

2018. Február 28.