Cars - Verdák

Cars - Verdák:

 

Élj át világraszóló kalandokat kedvenc kipufogófürdői járműveiddel. Itt a kiváló alkalom, hogy a Cars 2 filmből már jól ismert figurákkal díszített játékok közül gyerkőcünk kedvenc elfoglaltságának megfelelően válasszunk. Villám McQueen és barátai a szobában és a kertben is számos szórakoztató elfoglaltságot kínálnak egészen piciknek és nagyobbaknak egyaránt.

Cars - Verdák Ice Racers:

 

2015. szeptemberétől kaphatóak a Disney legújabb kiadású Verdás játékai. A Verdák Ice Racers névre hallgató Villám McQueen, Raoul, Petrov, és Mack kamion járművek felhőtlen szórakozást fognak nyújtani a jeges rallyn! Villám McQueen és barátai a Race of Champions sorozat részeként Moszkvában küzdenek meg a bajnoki címért.

 

Carbon Cars:

 

Villám McQueen, Mack kamion és Max Schnell új design-t kapott. Szén szürke - karbon kivitelben száguldoznak az újabb és újabb versenyeken.

 

Verdák 3:

 

2017-ben visszatérnek a kedvenc szereplők a filmvászonra! Villám McQueen régi és új barátaival együtt veszi fel a küzdelmet az új, feltörekvő nemzedékkel szemben. Az új, mindenféle kütyükkel felszerelt versenyautók, mint például Vihar Jackson, egyre nagyobb kihívást jelentenek Villám McQueen-nek.

Bővebben
Oldal: 1 / 1, összesen 9 találat
Oldal: 1 / 1, összesen 9 találat