Vissza

44 csacska macska játékok

44 csacska macska játékok

44 cats – 44 csacska macska:

Lampo, Milady, Pilou és Gombóc a THE BUFFYCATS együttes tagjai. Az életük nem volt mindig vidám és gondtalan, hiszen hajléktalan macskákként kóboroltak a nagyvárosban, míg végül a nagyi garázsában otthonra nem leltek. A banda a garázst klubházzá alakította azzal a céllal, hogy a környék macskái együtt lehessenek, szórakozhassanak, pihenhessenek és nem utolsó sorban, hogy segíthessék egymást, mert - mint tudjuk - segítségre valakinek mindig szüksége van. A négy jóbarát színes kalandjai olyan pozitív tulajdonságokra hívják fel a figyelmet, mint a segítőkészség, a tolerancia és a különbőzőségek elfogadása. A THE BUFFYCATS mindig példát mutat a közösségnek. A befogadás és a sokféleség elfogadása számukra lehetőség, és a banda történetei mindig az ebben rejlő előnyöket és erőt hangsúlyozzák.

Lampo félelmektől mentes, életvidám, magabiztos, a világot felfedezni vágyó, kíváncsi cica. Vidámsága és örök lelkesedése teszi őt természetes vezetővé. Ezekkel a tulajdonságaival ugyan akaratlanul, de néha a barátait is bajba sodorja. Lampo azonban nem ijed meg a váratlan helyzetektől. Minden új szituációt kalandként kezel. Varázserővel bíró bajusza ebben nagy segítségére van, hiszen bekunkorodik és rezeg, hogy jelezze gazdájának, amikor az megtalálta a helyes utat vagy a megoldást egy felmerült problémára. A bandában Lampo az énekes és mellette gitározik is.

Milady karcsú, sportos, akrobatikus, okos és titokzatos lány cica. A Cat-Fu küzdősport mestere, de ezt a tudástát kizárólag akkor használja, ha arra feltétlenül szükség van. Cat-Fu mozdulatsorait Milady leginkább az ellenfelei és néha Lampo meghökkentésére alkalmazza. Nála gyorsabban senki nem veszi észre, ha valaki füllent, hiszen minden elhangzó hazugság rózsaszínre változtatja Milady bundáját. Az együttesben énekes és basszus gitáros.

Pilou egy imádnivaló cica, aki a legapróbb dolgokban is megtalálja a jót. Okos, gyorsan tanul és neki van a legjobb megfigyelő képessége. Akkor is ad az igaz és őszinte véleményre, amikor azt senki más nem akarja meghallani. Pilou mindig a meggyőzésre törekszik, de megduzzadt bájos szemeivel akár a rosszfiúkat is képes hipnotizálni és jó útra téríteni. Ő a banda dobosa.

Gombóc egy igazán lusta macska. Gyakran és sokat eszik. Számára nincs olyan dolog a világon, ami ne lenne jó ok az evésre. Szárnyaló és vad képzelete őrült elméleteket produkál. Ám ezek az elméletek gyakorta valósnak bizonyulnak. Amikor veszély közeleg Gombóc nyomban leküzdhetetlen vágyat kezd érezni, hogy felfalhasson egy tál spagettit húsgombóccal. Ekkor a barátai már tudják, hogy valami hamarosan történni fog. A zenekarban ő a billentyűs, amit azért választott, mert nem kell folyton körbe-körbe ugrálni és van a hangszeren némi hely egy kis harapnivalónak is.

 

44 cicus, 44 csacska macska játékok

 

2020. Január 6.