Vissza

Tájékoztatás év végi szállítással kapcsolatban!

Tájékoztatás év végi szállítással kapcsolatban!

A játék webáruházak az év vége felé nem győzik hangsúlyozni, hogy a fokozatosan növekvő vásárlás és csomag szám miatt érdemes időben megrendelni a kinézett gyerekjátékot. Persze tudjuk, hogy ez nem egyszerű, sokan nem tudják még november elején, hogy mit is vegyenek szeretteinek.

A Játék szertár megpróbál néhány útmutatást, ötletet adni a vásárlásokkal, kiszállítással kapcsolatban:

Rendelje meg most, fizesse ki később:

Szeretné elkerülni a felesleges sorban állást az üzletekben? A 2014-es, 2015-ös és 2016-os évet követően webáruházunk 2017-ben is lehetőséget biztosít Ön számára, hogy a megrendelése kapcsán későbbi szállítási-és fizetési időpontot jelöljön meg. Ezen későbbi szállítási és fizetési időpontot kérjük a vásárlás során a megjegyzés rovatban feltüntetni. A megjelölt időpont előtt 2-3 munkanappal webáruházunk e-mail-ben ismételten felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási időpont megerősítése céljából. Reméljük idén is sok családnak tudunk segíteni abban, hogy a kinézett játékok biztosan célba érjenek!

Az MPL futárszolgálat tájékoztatása az év végi kapacitással kapcsolatban:

Új gépjármű- és postatechnológiai eszközöket szereztek be, a kiemelt időszakra megemelik a dolgozói létszámot mind a logisztikai, mind pedig a hálózati területen és nagy hangsúlyt fektetnek az ugrásszerűen megnövekvő csomagforgalom helyigényének kielégítésére ingatlanfejlesztések útján. A kiszállítások kapcsán továbbra is kérik a kedves vásárlókat, hogy csomagjaikat PostaPontra, vagy Postán maradóként kérjék a gördülékenyebb szállítás, átvétel miatt.

Pont, Ahová ünnepi csomagja érkezik

Interneten rendel karácsonyra csomagot? Hamarosan átveheti a Magyar Posta Ünnepi CsomagPontjain is! Az ünnepi szezonra a meglévő 3000 fix csomagpont mellett extra átvételi lehetőséggel is készülnek: hosszú nyitvatartással (reggel 10-től este 8-ig), és a hétvégén is várják Önt!

November 10-től küldeményét kérheti az alábbi 13 Ünnepi Csomagpontra is.

Ideiglenes ünnepi csomagpontok: https://posta.hu/akciok/mplunnepicsomagpont

 

 

2017. November 6.