Vissza

Játék hírek

Játék hírek

Safiras sárkányok!

2017. május 8-tól 4 db Safiras csillogó szárnyú sárkány vásárlásakor ajándék színpadot csomagolunk a rendelés mellé! Az akció visszavonásig érvényes!

 

Verdák 3

Élre tör az új nemzedék, jobb versenyzők, akik gyorsabbak elődjeiknél!

A 2006-ban megjelent Verdák, majd a 2011-es Verdák 2 folytatásaként 2017-ben újból a mozikba csábítják a rajongókat Villám Mcqueen és barátai. Webáruházunkban 2017. május 4-től kaphatóak a Verdák 3 szereplőinek új autói: Villám McQueen, Cruz Ramirez és Vihar Jackson! A távirányítós járművek turbo fokozatúak és teljes funkciósak: előre-hátra, jobbra és balra képesek mozogni.

 

Sam a tűzoltó újdonságok

2017. április 21-től két új játékkal bővült a Sam a tűzoltó játékkínálatunk: Sam a tűzoltó játék szett figurával és működő tűzcsappal, valamint Tom Thomas gumi kerekekkel és sok-sok kiegészítőkkel felszerelt terepjárója!

      Sam a tűzoltó játék szett                  Tom Thomas terepjáró

 

Bob a mester

Bob a mester építs házat, Bob a mester, menni fog! Sokaknak ismerős ez a dal, és nem csak a gyerekek, a felnőttek is ismerik ezt a szuper brit mesét, amely Bob-ról az ezermesterről, barátiról és a munkagép csapatáról szól. Webáruházunkban már kaphatóak a szuper Bob a mester mintás szerelőjátékok: http://www.jatekszertar.hu/bob-the-builder-jatekok_c107

Mása és a medve

2017. március 22-től kaphatóak az új Mása és a medve játékok: Mása születésnapos szett, Mása tenisz szett, Mása főző szett és Mása pingvinnel.

  

 

 

 

2017. Február 3.